Rumskategorier

Hotel Plaza – bara ett steg bort!

Small
Våra Small-rum ligger på våning 3-6, de har varierande utsikt och en 120-140 cm bred säng. Alla våra rum har 32-tums HD LCD TV med internationella kanaler, telefon, skrivbord, safety box, bagagehylla, mörkläggningsgardiner och vattenkokare med kaffe/te. Privat badrum med badkar och hårtork. Minikylskåp vid förfrågan. Hotel Plaza är ett rökfritt hotell.

Medium
Våra Medium-rum ligger på våning 2-6, med varierande utsikt och en 160 cm bred säng. Alla våra rum har 32-tums HD LCD TV med internationella kanaler, telefon, skrivbord, safetybox, bagagehylla, mörkläggningsgardiner och vattenkokare med kaffe/te. Privat badrum med badkar och hårtork. Minikylskåp vid förfrågan. Hotel Plaza är ett rökfritt hotell.

Large
Våra Large -rum ligger på våning 2-10 med varierande utsikt och har 2*105 cm breda sängar. Alla våra rum har 32-tums HD LCD TV med internationella kanaler, telefon, skrivbord, safetybox, bagagehylla, mörkläggningsgardiner och vattenkokare med kaffe/te. Privat badrum med badkar och hårtork. Minikylskåp vid förfrågan. Hotel Plaza är ett rökfritt hotell.

Large King
Våra Large King-rum ligger på våning 4 och 5 med varierande utsikt och har en 180 cm bred säng. Alla våra rum har 32-tums HD LCD TV med internationella kanaler, telefon, skrivbord, safetybox, bagagehylla, mörkläggningsgardiner och vattenkokare med kaffe/te. Privat badrum med badkar och hårtork. Minikylskåp vid förfrågan. Hotel Plaza är ett rökfritt hotell.

XL
Våra XL-rum ligger på våning 2-12 med varierande utsikt och har 2*105 cm breda sängar. Alla våra rum har 32-tums HD LCD TV med internationella kanaler, telefon, skrivbord, safetybox, bagagehylla, mörkläggningsgardiner och vattenkokare med kaffe/te. Privat badrum med badkar och hårtork. Minikylskåp vid förfrågan. Hotel Plaza är ett rökfritt hotell.

XXL
Våra XXL-sviter från 50kvm ligger på våning 11 och 12 men fantastisk utsikt och har 210 cm bred säng och en bekväm sittgrupp. XXL-rummen har 32-tums HD LCD TV med internationella kanaler, telefon, skrivbord, safetybox, bagagehylla, mörkläggningsgardiner, minikylskåp och vattenkokare med kaffe/te. Privat badrum med badkar, hårtork, morgonrock och tofflor. Hotel Plaza är ett rökfritt hotell.