Lobbybaren

Lobbybarens nya meny!

Med passion, omtanke och nyfikenhet har våra kockar Thobias, Alex och Albin skapat en spännande klassisk meny med twist. Givetvis med fräscha råvaror!
En meny som, precis som Lobbybaren, passar när du vill varva ner, varva upp, koppla av, koppla upp, koppla ner, träffas umgås, fira, njuta eller helt enkelt bara må gott!

Droppa in eller boka ditt bord redan idag, välkommen!

En lounge för avkoppling och spontana möten

Lobbybaren är en naturlig mötesplats för både besökare till och boende i Västerås. En mötesplats för varje tillfälle: after work med vänner, spontana arbetsmöten med kunder och häng med kollegor efter jobbet.

På fredagar mellan 16.00-18.00 bjuder vi på en läcker plockbuffé och vi har en grym DJ som höjer fredagskänslan med skön musik, bästa starten på helgen.

Varje lördag och söndag från 12.00 dukar vi upp till en härlig brunch. Med tema – Lyxlördag samt Familjesöndag. Vilket innebär att vi på lördagarna lyxar till det lite mer med ostron på bordet samt öppet till 16.00 så du kan njuta lite längre av den härliga buffén! På söndagar gör vi det lite mer tradionellt, lite mer familjärt – umgås och ta er tid att njuta av veckans sista dag.

Vi kan med stolthet presentera Västerås häftigaste hotell – med vår klassiska lobbybar är vi unika i Västerås!

”Lobbybaren är en dynamisk miljö som ändrar karaktär i takt med dygnets timmar och stundens gäster.”

Abonnera Lobbybaren till privata tillställningar

Lobbybaren är en fantastisk lokal som med glädje kan användas till olika evenemang. Vi har haft allt från modevisningar, stand up, jubileumsfirande mm. Bara fantasin sätter gränser. Om du söker lokal till ditt nästa evenemang, tveka inte att höra av dig – Vi kan tillsammans göra ditt event minnesvärt!

”Med en hög ambitionsnivå på vår 20 års fest lyckades Lobbybaren svara upp till alla våra förväntningar, bra service, bra mat och en fantastisk miljö!”
Quicknet

Öppettider

Lobbybaren har öppet alla dagar 11.00-00.00

Lunch
Mån-Fre: 11.30 – 13.30

Restaurangen
Mån-Tors: 17.00 – 00.00
Fredag: 19.30 – 00.00
Lördag: 17.00 – 00.00
Köket stänger 22.30 alla dagar

Kontakt

Telefon: 021-10 10 10
E-post: lobbybaren@acc.se

Meny

Ladda ner som pdf

Sociala medier


Boka


Lobbybaren på Facebook

På söndag 26/2 är det dags för vår populära jazzbrunch. Välkomna mellan kl 12.15, bord bokar ni på www.plazavasteras.se/lobbybaren ... Visa merVisa mindre

2 dagar sen

Läs mer...

Vi laddar redan nu upp för fredagens aw, hoppas vi ses 🙌 ... Visa merVisa mindre

3 dagar sen

Läs mer...

Hoppas vi ses på Plaza, ni har väl inte missat att vi serverar lunch? 🍽 Varmt Välkomna ... Visa merVisa mindre

5 dagar sen

Läs mer...

Vi är redo, är ni? 😊 Kl 16.00 kör vi igång veckans aw 🙌 ... Visa merVisa mindre

1 vecka sen

Läs mer...

Lobbybaren har delat sitt foto.

Finns fortfarande platser kvar, så boka bord och överraska din älskling med en romantisk middag på Alla Hjärtans Dag!
... Visa merVisa mindre

Alla hjärtans dag (14/2) på Plaza! Överraska din älskade med en romantisk 3-rättersmiddag till tonerna av Teater hjärtattack, en jazzduo med Johanna Fossum och Peter Knudsen. Boka bord redan ida...

2 veckor sen

Läs mer...

Äntligen måndag, här kommer veckans lunchmeny! Hoppas vi ses på en lunch 😊 ... Visa merVisa mindre

2 veckor sen

Läs mer...

Alla hjärtans dag (14/2) på Plaza! Överraska din älskade med en romantisk 3-rättersmiddag till tonerna av Teater hjärtattack, en jazzduo med Johanna Fossum och Peter Knudsen. Boka bord redan idag på lobbybaren@acc.se Välkomna till romantikens afton <3

(Kvällens meny: Toastskagen smaksatt med pepparrot | Angusbiff med friterad potatis & hemgjord bearnaise | Vaniljsemifreddo m. jordgubbscouli - 425:-/pers - Köp till vinpaketet för 295:-/pers)
... Visa merVisa mindre

2 veckor sen

Läs mer...