Lobbybaren

Lobbybarens nya meny!

Med passion, omtanke och nyfikenhet har våra kockar Thobias, Alex och Albin skapat en spännande klassisk meny med twist. Givetvis med fräscha råvaror!
En meny som, precis som Lobbybaren, passar när du vill varva ner, varva upp, koppla av, koppla upp, koppla ner, träffas umgås, fira, njuta eller helt enkelt bara må gott!

Droppa in eller boka ditt bord redan idag, välkommen!

En lounge för avkoppling och spontana möten

Lobbybaren är en naturlig mötesplats för både besökare till och boende i Västerås. En mötesplats för varje tillfälle: after work med vänner, spontana arbetsmöten med kunder och häng med kollegor efter jobbet. Vi erbjuder en barmeny med fokus på Tapasrätter.

På fredagar från 16.00 bjuder vi på en läcker plockbuffé och vi har en grym DJ som höjer fredagskänslan med skön musik, bästa starten på helgen.

Varje lördag och söndag från 12.00 dukar vi upp till en härlig brunch. Med tema – Lyxlördag samt Familjesöndag. Vilket innebär att vi på lördagarna lyxar till det lite mer, med DJ i båset och ostron på bordet! På söndagar gör vi det lite mer tradionellt, lite mer familjärt – umgås och ta er tid att njuta av veckans sista dag.

Vi kan med stolthet presentera Västerås häftigaste hotell – med vår klassiska lobbybar är vi unika i Västerås!

”Lobbybaren är en dynamisk miljö som ändrar karaktär i takt med dygnets timmar och stundens gäster.”

Abonnera Lobbybaren till privata tillställningar

Lobbybaren är en fantastisk lokal som med glädje kan användas till olika evenemang. Vi har haft allt från modevisningar, stand up, jubileumsfirande mm. Bara fantasin sätter gränser. Om du söker lokal till ditt nästa evenemang, tveka inte att höra av dig – Vi kan tillsammans göra ditt event minnesvärt!

”Med en hög ambitionsnivå på vår 20 års fest lyckades Lobbybaren svara upp till alla våra förväntningar, bra service, bra mat och en fantastisk miljö!”
Quicknet

Öppettider

Mån-Fre: 16.00 – 23.00
Lördag: 12.00 – 23.00
Söndag: 12.00 – 16.00

Kontakt

Telefon: 021-10 10 10
E-post: lobbybaren@acc.se

Meny

Ladda ner som pdf

Sociala medier


Boka


Lobbybaren på Facebook

Sugen på något svalkande i värmen? Jocke i lobbybaren har idag gjort egen lemonadmix som är perfekt en varm söndagskväll. Välkomna upp! ... Visa merVisa mindre

7 dagar sen

Läs mer...

Lobbybaren har delat Hotel Plazas video.

Hotel Plaza
... Visa merVisa mindre

Vacker morgonsång och pianospel utav våra otroligt duktiga gäster! Stämningen i lobbyn är på topp och med det vill vi önska alla en riktigt fin söndag!

2 veckor sen

Lobbybaren har uppdaterat sitt omslagsfoto. ... Visa merVisa mindre

4 veckor sen

Läs mer...

Lobbybaren har uppdaterat sitt omslagsfoto. ... Visa merVisa mindre

4 veckor sen

Läs mer...

Lobbybaren på Hotel Plaza.

Nu är vi på Plaza redo för Aroscupen 2016. Gör som lagen på Plaza, börja dagen med en brakfrukost!
... Visa merVisa mindre

1 månad sen

Läs mer...

Njut av sista lördagsbrunchen innan sommaruppehållet, välkomna kl 12-16. DJ Ale vänder plattor och buffén är laddad! ... Visa merVisa mindre

1 månad sen

Läs mer...

Kom och ha roligt på sista AW:n innan sommaruppehållet! DJ Ale vänder plattor och vi ser fram emot att se just Dig hos oss! ... Visa merVisa mindre

1 månad sen

Läs mer...

Koppla av i Lobbybaren efter fotbollsmatchen. DJ och snacksbuffé på plats för dig! Nu kör vi Sverige!!! ... Visa merVisa mindre

1 månad sen

Läs mer...