Hitta hit

Vägbeskrivning till Västerås och Hotel Plaza

Hotel Plaza ligger centralt i Sverige, mitt i Västerås. Endast en timme från Stockholm. Det är lätt att ta sig hit med tåg, buss, bil eller flyg. Det geografiskt strategiska läget, där 1/3 av Sveriges befolkning bor inom en radie av 15 mil i kombination med utvecklingen av infrastrukturen, gör Västerås till en attraktiv och lättillgänglig mötesplats.

Tåg

Från Centralstationen är det endast 150 meter till Hotel Plaza. Bra förbindelser med bland annat tåg till och från Stockholm en gång per timme. Restiden mellan Stockholm och Västerås är under en timme.

Flyg

Västerås internationella flygplats ligger endast fem kilometer från Hotel Plaza.

Flygbuss

Från Hotel Plaza är det endast 150 meter till flygbussterminalen. Det går flera turer dagligen till och från Arlanda. Restid är cirka 1 timme och 20 minuter.

Parkering

I samma byggnad som hotellet finns ett uppvärmt parkeringshus.

Vägbeskrivning

1. E 18 från Oslo/Örebro/Fagersta, sväng av vid Emausmotet, tag höger mot centrum. Följ skyltning ”Congress Center”, ”P-hus”.
2. Riksväg 56 Från Sala/Borlänge, sväng av vid Skallbergsmotet, tag vänster ned på E 18 och ligg kvar i högerfilen. Sväng av nästa avfart vid Emausmotet mot centrum. Följ skyltningen ”Congress Center”, ”P-hus”.
3. E 18 från Enköping/Stockholm, sväng av vid Emausmotet mot centrum, Följ skyltning ”Congress Center”, ”P-hus”.