Sök jobb hos oss

Här hittar du några av de lediga tjänster som vi har just nu.
Scrolla ner och se om det är just dig vi letar efter!

 

Hovmästare med baransvar

Det händer saker hos oss. Med Lobbybarens framgång och det nya restaurangkonceptet behöver vi förstärka oss ytterligare. Därför söker vi en hovmästare med baransvar.

Hos oss får du tillsammans med Emelie, vår restaurangchef, och resten av vårt team på Plaza driva och utveckla både Lobbybaren och Sky Bar. Det är främst baren som du kommer att ansvara för. I det ingår förutom den dagliga driften att utveckla barerna inom det nya konceptet och att arbeta aktivt med merförsäljningsaktiviteter. Som ansvarig ingår också att ta hand om och utveckla dina medarbetare i barkunskap. En hel del arbete i servisen kommer också att förekomma. Här rycker vi in där det behövs.

Det betyder att vi hoppas att du uppfyller följande förväntningar.

 

Du har:

  • minst fem års erfarenhet av liknande tjänst
  • förmåga att leda, utveckla och inspirera medarbetarna
  • tidigare ansvarsledande position inom yrket
  • stor kärlek för att arbeta med en full restaurang och högt tryck i baren
  • god kunskap i mat- och dryckeskombinationer
  • goda kunskaper i spritdrycker
  • erfarenhet av att komponera attraktiva och lönsamma drinklistor
  • lätt för att kommunicera i tydligt och positivt i både tal och skrift
  • ett brinnande intresse för yrket
  • förmåga att alltig ge gäster och medarbetare ett 5-stjärningt bemötande

Som du förstår innebär tjänsten till största delen kvälls- och helgarbete. Vi har dock ett rullande schema. 🙂

Om du har några frågor kan du maila vår restaurangchef: .  Det är också till henne som du skickar din ansökan. Ju snabbare desto bättre. Vi har ingen sista ansökningsdag utan är i stort behov av att så snabbt som möjligt hitta en bra lösning, så ansökningsprocessen är fortgående.

 

 

Vi söker också

Extra diskare

Ibland behöver vi extra hjälp, just nu behöver vi en extra diskare. Det betyder att fr.o.m. augusti, främst under helger behöver vi någon som kan hoppa in i disken. Är du flexibel och tycker om att arbeta i ett högt och tungt tempo, då är du vår nästa diskare. Om du dessutom sätter laget före jaget och kan arbeta både självständigt och i grupp är det ett extra plus.

Givetvis ställer du upp på våra värderingar och vill alltid ge våra gäster ett 5-stjärnigt bemötande. Har du tidigare erfarenhet av yrket så gillar vi dig ännu mer. Stämmer det här in på dig är du varmt välkommen att skicka in en ansökan och ditt CV till: så snart som möjligt.

Ansökningsprocessen är fortgående, så snart vi hittar vår diskare… 🙂

 

Extra personal till servis

Det är högtryck hos oss nu, under sommaren kan det t.o.m. bli ännu högre tryck. Vi behöver någon eller några som kan rycka in lite när som helst. Dagtid, kvällstid och under helger, det kan variera när vi har extra behov. Just nu är det vid behov, men det kan eventuellt bli mer under sommaren och en tjänst till hösten.

Om du har utbildning som är relevant och ett par år i branschen är det ett stort plus. Har du en naturlig känsla för servis, kavlar gärna upp ärmarna och förstår att det är gästens upplevelse som är vårt kall kan du bli en i vårt team.

Stämmer det här in på dig är du varmt välkommen att skicka in en ansökan och ditt CV till: . så snart som möjligt.

Ansökningsprocessen är fortgående.

 

Extra kock

Precis som med servisen behöver vi kalla in extra resurser när trycket blir högt. Vi behöver någon som med kärlek bryr sig om våra råvaror, tar sig an uppgiften med omsorg samtidigt som du klarar stress och krav runt omkring som snurrar för fullt, precis som det brukar vara i ett restaurang kök. Här finns det också chans att det blir mer tid till sommaren och en möjlig tjänst till hösten.

Några år i branschen och relevant utbildning behöver du också ha med dig. Stämmer det här in på dig är du varmt välkommen att skicka in en ansökan och ditt CV till: så snart som möjligt.

Ansökningsprocessen är fortgående.