Här hittar du några av de lediga tjänster som vi har just nu.
Scrolla ner och se om det är just dig vi letar efter!

 

Vi  växer vidare och söker en driven och ambitiös Hovmästare!

Vår devis är att alltid ha ett 5-stjärning bemötande i alla relationer. Tillsammans med våra värderingar och övriga medarbetare skapar vi förutsättningar för ett värdskap i världsklass. Vi vill att du är med och tar oss till nya höjder.

Du som söker har flera års erfarenhet av yrket och är trygg med att coacha och leda medarbetare till nya mål. Din passion för mat och dryck genomsyrar ditt sätt att välkomna gäster samtidigt som ett intresse för ekonomi och planering är en förutsättning.

Vi erbjuder en omväxlande verksamhet med en internationell känsla där vi har gäster från Västerås och världens alla hörn.

Luncher, bruncher, barer, abonnerade middagar, a la carte och AW är vårt breda erbjudande som ständigt växer och förändras. Vi vill utmana- och förbättra oss vilket betyder att du måste älska högt tempo och är genuint nyfiken och uppriktigt intresserad. Därför sätter vi stort värde vid din personlighet, din flexibilitet och vilja att utmana dig själv till nya framgångar.

Vi arbetar ofta tillsammans med Aros Congress Center som är en del av koncernen som vi ingår i. Det bidrar också till fler dimensioner och en stor variation av gäster och kunder.

Just nu är vi extra stolta och glada när vi går in i slutfasen för vår totalrenovering av hela hotellet. Det betyder att arbetsmiljön är om möjligt ännu bättre än tidigare.

Varmt välkommen med din ansökan om du tror att du kan trivas hos oss.


Har du frågor eller vill skicka in din ansökan? Vänligen vänd er till Emelie Nyman. vår F&B-manager. Skicka med ditt CV och personliga brev med en bra motivering varför just du vill arbeta hos oss.

Följ oss gärna på Facebook för Hotel Plaza, för vår Lobbybar, eller Sky Bar

 

 

 

Vi söker extra…

…frukostpersonal

God morgon! Vi söker Dig som vill jobba extra i vår frukost! Eftersom frukost innebär tidiga morgnar ser vi såklart att du är morgonpigg, att du alltid har ett leende på läpparna och brinner för att ge våra gäster den bästa starten på dagen!

Är det Dig vi söker? Eller vet du någon som passar perfekt in på vår beskrivning? Skicka då en ansökan till
Ansökningsprocessen är fortgående.

…diskare

Ibland behöver vi extra hjälp, just nu behöver vi en extra diskare. Det betyder att fr.o.m. augusti, främst under helger behöver vi någon som kan hoppa in i disken. Är du flexibel och tycker om att arbeta i ett högt och tungt tempo, då är du vår nästa diskare. Om du dessutom sätter laget före jaget och kan arbeta både självständigt och i grupp är det ett extra plus.

Givetvis ställer du upp på våra värderingar och vill alltid ge våra gäster ett 5-stjärnigt bemötande. Har du tidigare erfarenhet av yrket så gillar vi dig ännu mer. Stämmer det här in på dig är du varmt välkommen att skicka in en ansökan och ditt CV till: så snart som möjligt.

Ansökningsprocessen är fortgående.

 

…servispersonal

Det är högtryck hos oss! Vi behöver någon eller några som kan rycka in lite när som helst. Dagtid, kvällstid och under helger, det kan variera när vi har extra behov. Just nu är det vid behov, men det kan eventuellt bli mer under sommaren och en tjänst till hösten.

Om du har utbildning som är relevant och ett par år i branschen är det ett stort plus. Har du en naturlig känsla för servis, kavlar gärna upp ärmarna och förstår att det är gästens upplevelse som är vårt kall kan du bli en i vårt team.

Stämmer det här in på dig är du varmt välkommen att skicka in en ansökan och ditt CV till:  så snart som möjligt.

Ansökningsprocessen är fortgående.

 

…kock

Precis som med servisen behöver vi kalla in extra resurser när trycket blir högt. Vi behöver någon som med kärlek bryr sig om våra råvaror, tar sig an uppgiften med omsorg samtidigt som du klarar stress och krav runt omkring som snurrar för fullt, precis som det brukar vara i ett restaurang kök. Här finns det också chans att det blir mer tid till sommaren och en möjlig tjänst till hösten.

Några år i branschen och relevant utbildning behöver du också ha med dig. Stämmer det här in på dig är du varmt välkommen att skicka in en ansökan och ditt CV till: så snart som möjligt.

Ansökningsprocessen är fortgående.