Bokningsvillkor

Allmänt

Du och hotellet kommer överens om villkoren för rumsuthyrningen. Om inte någon speciell överenskommelse har träffats gäller följande regler.

radbrytning

Bokning och bekräftelse

En bokning är bindande i och med att den bekräftats och du fått ett bokningsnummer. Det kan du få muntligen, skriftligen eller via boknings-systemet. När du bokar är du skyldig att uppge namn, adress, ankomst- och avresetid samt hur betalning ska ske. Olika regler gäller för olika priskategorier.

Detaljerad prisinformation

För att boka ett rum hos oss måste du vara minst 18 år. Du som bokar rummet för en underårig är ansvarig oavsett om du bor eller inte bor med den underårige i rummet. Av säkerhetsskäl tillåter vi endast våra medarbetare och incheckade gäster att vistas fritt i hotellrum eller andra reserverade lokaler.

Ladda ner och fyll i intyget för minderårig här.

radbrytning

Ankomst och avresa

Incheckning kan ske från kl 15:00 ankomstdagen och utcheckning senast kl 12:00 avresedagen.

Passa på att sova ut lite extra på söndagar. Vi erbjuder sen utcheckning på söndagar till kl 14.00 utan extra kostnad.

radbrytning

Avbokning och utebliven ankomst

Avbokningsvillkoren varierar beroende på vilket pris du har bokat. Om inte annat överenskommits vid bokningstillfället eller priset du har valt har andra regler, ska avbeställning ske senast kl 16.00 (lokal tid för hotellet) på ankomstdagen.

Uteblir du utan avbeställning eller avbeställer senare än kl 16.00, får du betala för ett dygn. Om hotellet haft särskilda kostnader med anledning av din beställning får du ersätta även dem.

radbrytning

Tidig avresa

Gäller din bokning en bestämd tidsperiod men avresan sker tidigare kan det medföra prisjusteringar. Ta kontakt med hotellet och meddela avresa.

radbrytning

Konferenser och gruppbokningar

För konferenser samt gruppbokningar gäller särskilda regler, ta kontakt med hotellet direkt, email: