Hotels for Locals

Nu kan du som Västeråsare uppleva Hotel Plaza till förmånliga priser!

Vi har kortet som ger dig möjlighet att njuta vardagslyx till riktigt förmånliga priser. Vad sägs om att äta hotellfrukost 2 för 1 och att alltid ha 15% rabatt i vår restaurang Lobbybaren Mexican 17-23 mån-lör?

Det kan löna sig att hålla ett öga på vilka erbjudanden som är aktuella just nu.
Här kan det komma erbjudanden från alla våra anläggningar inom ACC-koncernen. Några spännande erbjudanden kommer alltid att finnas på kortet


 

 

 

Vi har tagit fram ett erbjudande för er med locals kortet där ni har möjligheten att köpa en flaska Cava för 200 kr på Terrassen gäller från 15 juni, 15.00 till sista juni 2018 så länge lagret räcker.

Ni vet väl att ni har 15 % rabatt på Terrassen under hela juni månad ???

Så missa inte chansen att komma ner i Vasaparken för att prova vår sydamerikanska sommarmeny och njut av en god drink med solen i ansikten och en utav Västerås bästa utsikter.

 


 

 

Frukostbuffé 2 för 1, gäller alla dagar! (Ord pris 150 kr per person)

Vid köp av 2 behandlingar på Sky Spa, får du 30% rabatt på den billigaste, gäller alla behandlingar över 600 kr, måndag – torsdag.

15% rabatt på mat och dryck i Lobbybaren Mexican 17-23, gäller måndag-lördag.

Chocklåga priser på hotellrum, 395 kr per rum inkl frukost!!!
Tillgängliga rum släpps dagligen kl 20.00 och är bokningsbara fram till 23.00 och bokas via 021-10 10 10.  Erbjudandet gäller bara för övernattning på Hotel Plaza och bara för den natten då du bokar.

MER erbjudanden ”alltid på kortet” kommer…. Håll utkik!