Möteslokaler

Mötesplats för alla tillfällen

Våra mötesrum är utrustade med vad som krävs för en effektiv konferens. Saknas något så ordnar vi givetvis med all nödvändig teknik för att ditt arrangemang ska kunna genomföras på ett professionellt sätt. Fri tillgång till WiFi är en självklarhet.

Hos oss har vi olika typer av erbjudanden för hel- och halvdagskonferenser, eller konferenspaket med övernattning. Vi hjälper dig att skräddarsy din konferens/event hos oss på Hotel Plaza/Aros Congress Center i Västerås centrum.

Våra mötesrum på Plaza och ACC.

Glasrummet, Plaza, 2-10 pers
Glasrummet är vårt lite mindre mötesrum för upp till 10 personer.
Styrelsesittning med bekväma stolar, projektor, blädderblock och i närheten av receptionen på Plaza.
1 rum / 10 pers / 15 kvm

Corner, Plaza, 2-60 pers
Corner är vårt populära mötesrum på Plaza!
Vi möblerar lokalen efter dina önskemål. Lokalen är perfekt för en lunch, ett större möte eller en perfekt mingelyta. Lokalen har fönster (mörkläggningsgardiner), projektor, högtalare, mikrofon, blädderblock, block och pennor

VIP-rum – Misteln
Misteln är vårt mest exklusiva mötesrum. Vi serverar självklart kaffe och lunch in till Misteln vid önskemål.
Styrelsesittning med bekväma stolar, tv-skärm, soffgrupp och egen toalett är bla det vi erbjuder.
1 rum / 12 pers / 60 kvm

Mötesrum small, 2 – 16 pers
Dessa rum kan med fördel användas till intervjuer, gruppdiskussioner, enskilt arbetsrum etc. Utanför lokalen finns en trevlig foaje där vi serverar kaffe med hembakat bröd.
Alla rum har fönster, rektangulärt bord, whiteboard och blädderblock. En del rum har även projektor eller tv-skärm.
20 rum i olika storlekar.

Mötesrum medium, 20 – 60 pers
Dessa rum används främst till konferens, utställning samt seminarer men kan självklart anpassas efter dina önskemål och behov. Utanför lokalen finns en trevlig foaje där vi serverar kaffe med hembakat bröd.  Alla rum har fönster, projektor, whiteboard, högtalare, blädderblock, block och pennor. En del rum har även hörselslinga och ljud.
12 rum i olika storlekar med flexibla möbleringar

Mötesrum large, 61 – 110 pers
Dessa rum är perfekta för föreläsningar, runda bordsdiskussioner, utställningar etc. Utanför lokalen finns en trevlig foaje där vi serverar kaffe med hembakat bröd.
Alla rum har fönster, projektor, whiteboard, blädderblock, block & pennor, hörselslinga och ljudanläggning.
3 rum i olika storlekar med flexibel möbleringar.

Hörsalen, upp till 150 pers
Denna lokal är gjord för föreläsningar, stämmor, informationer etc och är en av våra populäraste lokalerna. Utanför lokalen finns en trevlig foaje där vi dukar upp en fantastisk kaffebuffé med hembakat bröd. Foajén är perfekt för en mindre utställning.  Rummet har fönster mot vårt vackra konserthus, projektor, whiteboard, blädderblock, block & pennor, hörselslinga och ljudanläggning.
1 rum med fast gradängsittning och scen.

Kongresshall, upp till 1007 pers
Vår kongresshall är flexibel, hela hallen tar 1007 personer men vi kan dela den i 2 delar varav ena sidan tar upp till 677 platser och den andra 330 platser. När man hyr kongresshallen så ingår det alltid en tekniker, dataprojektor, befintligt ljud och ljus. Lokalen är skräddarsydd för stora möten. Utanför lokalen finns bra utställningsyta och här serveras äveb kaffe med hembakat bröd.
1-3 rum med fast gradängsittning och kongressgångar vid behov.

Evenemangshallen – Maximal flexibilitet
Vi erbjuder 650 kvm där du kan skapa unika miljöer och möten. Hallen har egen entré, direkt från gatan och via lastkajen tar du lätt in det du behöver till ditt evenemang.

 

Bokningsförfrågan

Namn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Datum (obligatorisk)

Antal personer (obligatorisk)

Beskrivning