Här hittar du några av de lediga tjänster som vi har just nu.
Scrolla ner och se om det är just dig vi letar efter!

 

 

Vi söker en brunch kock.

Vi söker en person som kan jobba med oss på våra uppskattade bruncher lördagar och söndagar. Rollen kräver ingen formell kockutbildning men vi vill att du har ett intresse för både mat och service. Rollen innebär lättare köksarbeten och förberedelser inför lunch och kvällsservicen. Vi söker någon som är positiv, socialt utåtriktat då rollen innebär mycket kontakt med våra gäster. Då det ofta är högt tryck på våra bruncher så ser vi gärna att du är stresstålig och gillar att jobba i ett högt tempo. Vi vill att du skall tycka att det är kul att vara ute bland gästerna då en del av jobbet är att fylla på buffen och vara gästerna behjälpliga om de har frågor eller funderingar gällande maten. Vi sätter alltid gästerna i fokus och vi vill att du också gör det.

Tider: Lördagar och söndagar, är perfekt för dig som studerar men vill ha lite extra pengar på fickan.

Start : Mitten av januari 2018

Lön: Enligt överenskommelse

Maila CV och personligt brev till:

Vi söker extra. …

…frukostpersonal

 

God morgon! Vi söker Dig som vill jobba extra i vår frukost! Eftersom frukost innebär tidiga morgnar ser vi såklart att du är morgonpigg, att du alltid har ett leende på läpparna och brinner för att ge våra gäster den bästa starten på dagen!

Är det Dig vi söker? Eller vet du någon som passar perfekt in på vår beskrivning? Skicka då en ansökan till

Om du har några frågor kan du kontakta Alexandra Johansson, 021-10 10 33

Ansökningsprocessen är fortgående.

…diskare

Ibland behöver vi extra hjälp, just nu behöver vi en extra diskare. Det betyder att fr.o.m. augusti, främst under helger behöver vi någon som kan hoppa in i disken. Är du flexibel och tycker om att arbeta i ett högt och tungt tempo, då är du vår nästa diskare. Om du dessutom sätter laget före jaget och kan arbeta både självständigt och i grupp är det ett extra plus.

Givetvis ställer du upp på våra värderingar och vill alltid ge våra gäster ett 5-stjärnigt bemötande. Har du tidigare erfarenhet av yrket så gillar vi dig ännu mer. Stämmer det här in på dig är du varmt välkommen att skicka in en ansökan och ditt CV till: så snart som möjligt.

Ansökningsprocessen är fortgående.

 

…servispersonal

Det är högtryck hos oss! Vi behöver någon eller några som kan rycka in lite när som helst. Dagtid, kvällstid och under helger, det kan variera när vi har extra behov. Just nu är det vid behov, men det kan eventuellt bli mer under sommaren och en tjänst till hösten.

Om du har utbildning som är relevant och ett par år i branschen är det ett stort plus. Har du en naturlig känsla för servis, kavlar gärna upp ärmarna och förstår att det är gästens upplevelse som är vårt kall kan du bli en i vårt team.

Stämmer det här in på dig är du varmt välkommen att skicka in en ansökan och ditt CV till:  så snart som möjligt.

Ansökningsprocessen är fortgående.

 

…kock

Precis som med servisen behöver vi kalla in extra resurser när trycket blir högt. Vi behöver någon som med kärlek bryr sig om våra råvaror, tar sig an uppgiften med omsorg samtidigt som du klarar stress och krav runt omkring som snurrar för fullt, precis som det brukar vara i ett restaurang kök. Här finns det också chans att det blir mer tid till sommaren och en möjlig tjänst till hösten.

Några år i branschen och relevant utbildning behöver du också ha med dig. Stämmer det här in på dig är du varmt välkommen att skicka in en ansökan och ditt CV till: så snart som möjligt.

Ansökningsprocessen är fortgående.