Här hittar du några av de lediga tjänster som vi har just nu.
Scrolla ner och se om det är just dig vi letar efter!

Nu söker vi sociala stjärnor till vår syster anläggning Aros Congress center

 

I de tjänster som vi söker så ingår det att jobba som servis på både dagar, kvällar och helger. Vi vill gärna att du brinner för att leverera ett gott värdskap och vill leverera en förstklassig service till alla våra gäster. Många dagar har vi stora sällskap och det gör att det blir högt tryck till och från vilket innebär att man måste vara stresstålig och gilla att jobba i ett högt tempo.


Vi söker timanställda serverings och garderobspersonal samt restaurangbiträden som kan jobba med oss på Aros Congress Center. Vi kräver inte någon formell utbildning eller erfarenhet, men om du har en relevant utbildning och/eller ett par år i branschen är det ett stort plus. Har du en naturlig känsla för service, kavlar gärna upp ärmarna och förstår att det är gästens upplevelse som är i fokus kan du bli en i vårt team.
Vill du bli en i vårt glada team så är du välkommen att skicka in din ansökan via arbetsförmedlingen där vi kommer att läsa ansökningarna löpande fram tills den 27 augusti.

Vi kommer även att ha en speedating träff på Aros Congress Center för att lära känna er bättre detta infaller den 27 augusti mellan kl. 16-18. Ni är välkomna även om ni inte har skickat in er ansökan innan.
Anmälan görs via Arbetsförmedlingen  https://simplesignup.se/event/136348  som är vår samarbetspartner, eller kom direkt med din ansökan till träffen.

 

Nu söker vi en receptionist på 20 % fast tjänst till vår reception.

  Vi söker en person som kan jobba med i vårt härliga receptionsteam. Rollen kräver ingen formell utbildning men har du jobbat inom hotell och/eller inom andra serviceyrken så är det ett plus. Vi kommer att stå för upplärningen ett par helger innan så att ni skall känna er bekväma med rollen och de ni jobbar med.

  Vi söker någon som är positiv, social och utåtriktad då rollen innebär mycket kontakt med våra gäster. Då det ofta är högt tryck under dagen med både incheckningar och utcheckningar så ser vi gärna att du är stresstålig och gillar att jobba i högt tempo. Uppgifter utöver in och utcheckning så skall vi vara behjälplig till våra gäster vilket kan innebära allt från att svara på frågor eller rekommendera restauranger. Vi sätter alltid gästerna i fokus och vi vill att du också gör det

  Tjänsten är på 20 % gäller lördagar och söndagar där det kan variera om det är morgon, dag eller kvällspass. Det är perfekt för dig som studerar men vill ha lite extra pengar på fickan. Det kommer även att finnas möjligheter att ta pass under veckorna.  

 

Start : Upplärningen börjar 1-2 september 2018

Lön: Enligt överenskommelse

Maila CV och personligt brev eller om ni har några frågor angående tjänsten till: towe.bygde@plazavasteras. 

 

Vi söker extra. …

…frukostpersonal

 

God morgon! Vi söker Dig som vill jobba extra i vår frukost! Eftersom frukost innebär tidiga morgnar ser vi såklart att du är morgonpigg, att du alltid har ett leende på läpparna och brinner för att ge våra gäster den bästa starten på dagen!

Är det Dig vi söker? Eller vet du någon som passar perfekt in på vår beskrivning? Skicka då en ansökan till

Om du har några frågor kan du kontakta Alexandra Johansson, 021-10 10 33

Ansökningsprocessen är fortgående.

…diskare

Ibland behöver vi extra hjälp, just nu behöver vi en extra diskare. Det betyder att fr.o.m. augusti, främst under helger behöver vi någon som kan hoppa in i disken. Är du flexibel och tycker om att arbeta i ett högt och tungt tempo, då är du vår nästa diskare. Om du dessutom sätter laget före jaget och kan arbeta både självständigt och i grupp är det ett extra plus.

Givetvis ställer du upp på våra värderingar och vill alltid ge våra gäster ett 5-stjärnigt bemötande. Har du tidigare erfarenhet av yrket så gillar vi dig ännu mer. Stämmer det här in på dig är du varmt välkommen att skicka in en ansökan och ditt CV till: så snart som möjligt.

Ansökningsprocessen är fortgående.

 

…servispersonal

Det är högtryck hos oss! Vi behöver någon eller några som kan rycka in lite när som helst. Dagtid, kvällstid och under helger, det kan variera när vi har extra behov. Just nu är det vid behov, men det kan eventuellt bli mer under sommaren och en tjänst till hösten.

Om du har utbildning som är relevant och ett par år i branschen är det ett stort plus. Har du en naturlig känsla för servis, kavlar gärna upp ärmarna och förstår att det är gästens upplevelse som är vårt kall kan du bli en i vårt team.

Stämmer det här in på dig är du varmt välkommen att skicka in en ansökan och ditt CV till:  så snart som möjligt.

Ansökningsprocessen är fortgående.

 

…kock

Precis som med servisen behöver vi kalla in extra resurser när trycket blir högt. Vi behöver någon som med kärlek bryr sig om våra råvaror, tar sig an uppgiften med omsorg samtidigt som du klarar stress och krav runt omkring som snurrar för fullt, precis som det brukar vara i ett restaurang kök. Här finns det också chans att det blir mer tid till sommaren och en möjlig tjänst till hösten.

Några år i branschen och relevant utbildning behöver du också ha med dig. Stämmer det här in på dig är du varmt välkommen att skicka in en ansökan och ditt CV till: så snart som möjligt.

Ansökningsprocessen är fortgående.