Hotellfrukost på Plaza

Vår frukost på Plaza ger dig en god start på dagen. Här hittar du inslag av ekologiska och närproducerade produkter.

Vårt kaffe är ekologiskt och fairtrademärkt och kan avnjutas som en slät kopp eller i mer lyxigare variant som cappuccino eller caffe latte.

Smaka gärna på våra hemlagade recept och de lokala produkterna som du hittar på ”Meet the locals”-brickan.

Vi månar om alla, därför har vi också ett stort utbud av gluten- och laktosfria produkter, prata med vår personal så hjälper vi dig.

Frukost:
Mån-Fre: 6.30-9.30
Lör-Sön: 7.00-10.30

Lobbybaren@Plaza

Välkommen till vår a la cartemeny där vi vill att du som gäst hittar något för varje tillfälle. Från den lilla aptitretaren till det klassiska, internationella och moderna eller till det gröna och lokala.

Sky Bar gastrobar

Sky Bar hittar ni på 24:e våningen med en enastående utsikt över både Mälaren och Västerås. Njut av vyerna över stad och sjö samtidigt som du dricker goda cocktails kombinerade med snacks från vårt kök.

Från 19.00 har vi 18 års åldersgräns

Sky Spa

Sky Spa erbjuder en utsikt på 300 grader över Västerås City, 4 behandlingsrum, 3 våningar av gym, bastukoncept med 3 olika bastutyper, rymliga omklädningsrum och den inglasade bastun på våning 25 erbjuder en känsla utöver det vanliga. 

Erbjudanden

Boka något av våra lyxiga paket

Få ut mer av din hotellupplevelse med våra hotellpaket. Boka en vistelse med middag, en familjeaktivitet, shopping, spa eller träning. Vi har något för alla tillfällen.