Skybar@Plaza

En av Sveriges högst belägna barer. På våning 24 och 81m upp är SkyBar@Plaza, Västmanlands högst belägna bar. Här kan ni njuta av välkomponerade cocktails som görs från grunden. Vi jobbar så mycket vi kan med ekologiska och närproducerade produkter.

 

Välkommen till SkyBar!

Du hittar vår fantastiska SkyBar 24 våningar upp där du kan njuta av en magisk utsikt och välkomponerade cocktails. Varje fredag och lördag har vi en DJ på plats från kl. 20.00.  Ta med vännerna till Västmanlands högst belägna bar för en riktigt härlig kväll! Vi ses där!

 

Öppettider

Måndagar – 17.00-22.00
Tisdag – Torsdag 17.00 – sent.
Fredag – 16:00 – 01:00
Lördag – 12.00 – 01.00
DJ från kl. 20.00 fredag och lördag

Vinprovning på SkyBar 25/2

Häng med till Plaza och SkyBar på en resa genom italienska och amerikanska vingårdar. Max från Wine for friends tar er med på en smakfärd med fantastiska viner. Bjud dina nära och kära eller kompisen du inte sett på länge på en underbar vin provning. Vi kommer att prova åtta stycken viner med lätt tilltugg.

Pris: 295,-/person
Lördag 25/2 kl.15.00

 

Är du student?

Just nu får alla medlemmar i MDU:s studentkår 20% rabatt på hela notan uppe i SkyBar! ✨🍸 Erbjudandet gäller måndag-torsdag mot uppvisande av giltigt Mecenat-kort (med studentkårens logga) och gäller enbart på SkyBar och inte övriga hotellet.

Välkomna 24 våningar upp! 

 

Erbjudanden

Boka något av våra lyxiga paket

Få ut något extra av din hotellupplevelse med våra hotellpaket. Boka en hotellvistelse med middag, en familjeaktivitet, en padelweekend, shopping, spa eller träning.