Skybar@Plaza

En av Sveriges högst belägna barer. På våning 24 och 81m upp är SkyBar@Plaza, Västmanlands högst belägna bar. Här kan ni njuta av välkomponerade cocktails som görs från grunden. Vi jobbar så mycket vi kan med ekologiska och närproducerade produkter.

 

Välkommen till SkyBar!

Du hittar vår fantastiska SkyBar 24 våningar upp där du kan njuta av en magisk utsikt och välkomponerade cocktails. Varje fredag och lördag har vi en DJ på plats från kl. 20.00.  Ta med vännerna till Västmanlands högst belägna bar för en riktigt härlig kväll! Vi ses där!

 

 Öppettider

Tisdag – Torsdag 17.00 – sent.
Fredag – 16:00 – 01:00
Lördag – 15.00 – 01.00
DJ från kl. 20.00 fredag och lördag

Vi söker Bartender till SkyBar!

Vi söker just nu Bartender till SkyBar Plaza.
Har du ett ett brinnande intresse för cocktail, är serviceminded och älskar att stå i centrum? Är du dessutom positiv, kvalitetsmedveten, stresstålig och van att jobba i ett högt tempo? Då kan du vara den vi söker!

Läs mer om tjänsten & Ansök här

 

Är du student?

Just nu får alla medlemmar i MDU:s studentkår 20% rabatt på hela notan uppe i SkyBar! ✨🍸 Erbjudandet gäller måndag-torsdag mot uppvisande av giltigt Mecenat-kort (med studentkårens logga) och gäller enbart på SkyBar och inte övriga hotellet.

Välkomna 24 våningar upp! 

 

Erbjudanden

Boka något av våra lyxiga paket

Få ut något extra av din hotellupplevelse med våra hotellpaket. Boka en hotellvistelse med middag, en familjeaktivitet, en padelweekend, shopping, spa eller träning.