Spapaket

25% rabatt på Spapaket!

Välbefinnande i Fokus under juni, juli och augusti.
Med vårt populära Spapaket får du allt du behöver för total avkoppling!
Välj behandling på vårt Sky Spa och dröj dig kvar i bastun med Västerås bästa utsikt. Därefter kan du njuta av en fantastisk trerättersmiddag och somna gott i sköna hotellsängar. Vakna sedan upp till stor frukostbuffé!

I Spapaketet ingår:
– Del i dubbelrum
– En 50 min behandling och tillgång till Sky Spa
– Trerättersmiddag
– Stor frukostbuffé
– Fri Wifi

Paketen är ej avbokningsbara

1,850 SEK/person

Ordinarie pris: 2467 kr/ person

Spapaket - Bokningsförfrågan

Sätt lite guldkant på din vistelse

5 + 12 =

Västerås högsta spa

Som gäst hos oss på Hotel Plaza har du tillgång till Skyspa på våning 23 och 25. Skyspa erbjuder en utsikt på 300 grader över Västerås City, och Mälaren. Här har vi 4 behandlingsrum, ett bastukoncept med 2 olika bastutyper, rymliga omklädningsrum och en inglasad bastu på våning 25 som erbjuder en känsla utöver det vanliga.

Träna med fantastisk utsikt

Som gäst hos oss på Hotel Plaza har du tillgång till vårt Skygym, på våning 22. Det kan vara skönt att hålla igång träningsschemat även om du bor på hotell så passa på att svettas lite till en fantastisk utsikt. Här finns en modern utrustning från Life Fitness, crosstrainer, cyklar och andra maskiner för en varierande träning.

Lyx & romantik

Njut av, och ta hand om varandra med vårt deluxpaket

Välkommen till Hotel Plaza i Västerås och en romantisk kväll hos oss. Vi tar emot er med frukt, choklad och mousserande vin på rummet.

I paketet ingår 3-rätters middag i vår restaurang och en hotellfrukost.

Kanske en avslutningen på kvällen i SkyBar med en drink innan ni glider ner i våra otroligt sköna sängar för en god natts sömn.