Möten för alla sällskap och former – mitt i Västerås

Möten med många möjligheter!

Söker ni efter platsen där ni kan konferera med bra teknik helt fysiskt och med deltagare på länk, bo, äta gott och njuta av en skön atmosfär under ett och samma tak? Att platsen gärna ligger centralt med bra kommunikationer, har ett hållbarhetstänk och personal som älskar service är några av era krav, så har ni hittat rätt!

Hotel Plaza erbjuder tre nyinredda studios för större och mindre digitala produktioner, webbinar, utbildningar, föreläsningar, hybridmöten och konferenser. Vi tillhandahåller allt från teknisk support, moderering, digital mötesplattform, eventdesign, projektledning, coachning och leverans av en mängd olika digitala, semidigitala eller fysiska möten. Allt från små gruppmöten till stora globala webbkonferenser.

Ett hotell med många möjligheter:

 • Starta eventet med egen entré vid incheckning
 • Branda upp foajéerna så som du önskar
 • Fortsätt in i våra flexibla mötesrum och utställningsytor som är försedda med teknik ni behöver för ett lyckat evenemang
 • I era pauser serveras hembakat fikabröd, smörgåsar och goda luncher
 • Åk upp i skyarna för till exempel utmärkelser och prisutdelningar i vår spektakulära Sky Bar på våning 24
 • Njut av mat och dryck för alla tillfällen i hotellets restaurang
 • Unna er en avkopplande stund i Sky Spa, våning 23 – guldkanten på konferensen!
 • Missa inte Sky Gym på våning 22
  OBS! Risk för att du glömmer bort att träna för att njuta av den magiska utsikten
 • Sov gott i våra sköna sängar

Bokningsförfrågan

15 + 11 =

Våra mötesrum

Hos oss kan du välja mellan olika mötesrum, evenemangslokal eller moderna studios för digitala produktioner, hybridmöten och konferenser. Vi tillhandahåller allt från teknik, support, mötesplattform, studios, eventdesign och moderering till projektledning och coaching. Allt från små gruppmöten till stora globala webbkonferenser.

Corner

Nyinredd studio anpassad för större och mindre digitala produktioner, webbinar, utbildningar, föreläsningar, hybridmöten och konferenser. 

Corner rymmer 2-60 personer och är utrustad med projektor, filmduk. TV/Videobar, studioljus, studiomöbler.

Glasrummet

Glasrummet är vårt lite mindre mötesrum för upp till 10 personer.

Styrelsesittning med bekväma stolar, projektor, blädderblock och i närheten av receptionen på Plaza.

1 rum / 10 pers / 15 kvm

Explore Hub

Lokalen är optimal för stora föreläsningar,  digitala produktioner, utbildningar, hybridmöten och konferenser.

Explore Hub rymmer 2-150 personer och är utrustad med projektorer, filmdukar, hörselslingor. Lokalen är enkel att anpassa efter dina behov.

Sky Bar / Sky Studio

Här bjuder vi alltid på utsikten!

En perfekt lokal för livesändningar, större möten eller som mingelyta med Västerås bästa utsikt. Möbleringen är befintlig barmiljö som bidrar med att göra mötet både kreativt och spektakulärt.

Rum 205

Nyinredd studio för mindre produktioner, föreläsningar, kurser med 1-2 föreläsare. Studion är utrustad med TV/videobar, kamera, studioljus, studiomöbler, skrivbord.

The Hub

The Hub är möjligheternas lokal. En härlig och väldigt flexibel mötesplats med den mest moderna tekniken. Här finns bland annat röststyrda kameror och mikrofoner. Lokalen anpassas helt efter dina önskemål och syftet med ditt evenemang. Till hjälp finns skjutbara glaspartier, gardiner och skärmar och möbler med olika uttryck och sitthöjder. Här kan ni ha vilken typ av möten ni vill; sittande konferens, hybridmöte med både deltagare på plats och på distans, utställning eller middag.

Meet Hub

Möteshub med plats för 8 personer. Meet Hub har en skandinavisk design och är perfekt för er som vill jobba ostört.

TV-skärm, Whiteboard på stativ.

B26 Möten

På B26 finns 12 stycken mötesrum, allt från 2 till 14 personer! Utrustningen i rummen skiljer sig litegrann. I två av rummen som vi kallar samtalsrum (Kväve & Syre) är det ingen teknisk utrustning, men däremot de övriga 10 rummen har full teknisk utrustning med den bästa möjliga tekniken.