Konferenser för alla sällskap – mitt i Västerås

Hybridevent, digitalt möte eller livesändning?

Ställ om till digitala årsmöten, konferenser, kongresser eller utbildningar. Vi tillhandahåller allt från teknisk support, omröstningar, moderering, studios, scener, lokaler, digital mötesplattform, eventdesign, projektledning, coachning och leverans av en mängd olika digitala, semidigitala eller fysiska möten. Allt från små gruppmöten till stora globala webbkonferenser.

Boka konferenspaket:

Det går även bra att kontakta oss för en fri konsultation om vad som passar just dig eller boka en visning hos oss.

Glasrummet 2-10 pers

Glasrummet är vårt lite mindre mötesrum för upp till 10 personer.

Styrelsesittning med bekväma stolar, projektor, blädderblock och i närheten av receptionen på Plaza.

1 rum / 10 pers / 15 kvm

Corner 2-60 pers

Corner är vårt populära mötesrum på Plaza!

Vi möblerar lokalen efter dina önskemål. Lokalen är perfekt för en lunch, ett större möte eller en perfekt mingelyta. Lokalen har fönster (mörkläggningsgardiner), projektor, högtalare, mikrofon, blädderblock, block och pennor

Sky Studio 2-60 pers

Här bjuder vi alltid på utsikten!

Precis som i Corner möblerar vi lokalen efter dina önskemål. Lokalen är perfekt för livesändningar, ett större möte eller en mingelyta med Västerås bästa utsikt.

B26 Möten

På B26 finns 12 stycken mötesrum, allt från 2 till 14 personer! Utrustningen i rummen skiljer sig litegrann. I två av rummen som vi kallar samtalsrum (Kväve & Syre) är det ingen teknisk utrustning, men däremot de övriga 10 rummen har full teknisk utrustning med den bästa möjliga tekniken.