Coronasäkra möten

Vi hjälper er oavsett om ni önskar ett digitalt möte eller vill vara på plats hos oss, viktigast är att det blir bra för er och att ni känner er trygga.

Vi har möjligheter till helt avskilda möten för din grupp. Vi erbjuder miljöer, rutiner och policy som tydligt anpassats till den rådande situationen. Du kan även välja att dela upp gruppen i flera olika mötesrum och möblera med rekommenderat avstånd. Vi har en yta på totalt 28 000 kvm uppdelat på 3 våningar med stora kongresshallar och många mötesrum i varierad storlek. Naturligtvis har vi också tekniken för att stödja alla typer av digitala möten med interaktiva möjligheter.

Svenska Mötens senaste undersökning visar att de allra flesta av oss föredrar fysiska möten och längtar efter att få träffas igen. Samtidigt tyder mycket på att vi kommer att få leva med fysisk distansering ett tag till. Vi vet att säkerheten och tryggheten alltid kommer i främsta rummet. Men vi vet också att vi tar vårt ansvar för att minska smittspridningen och för att ni ska kunna mötas tryggt och coronasäkert hos oss. Framförallt vet vi att vi inte ska underskatta den kreativitet och glädje som uppstår i det fysiska mötet mellan människor.

Bokningsförfrågan

10 + 6 =

Avskilda möten

Hos oss finns möjligheter för helt avskilda möten för din grupp, både med och utan övernattning. Du kan också välja att dela upp gruppen i flera olika lokaler på samma anläggning. Vi försöker i största möjliga mån att sprida våra konferensgrupper så att inte trängsel uppstår vid fika, lunch och middag.

Skärpta regler för anställda

Vi tillämpar Folkhälsomyndighetens riktlinjer, har kontroll på att ingen personal har besökt riskområden samt att all personal uppmanas att stanna hemma eller skickas hem vid eventuella tecken på sjukdom.

Sittning

Fråga efter så kallad “coronasittning” med glesare möblering mellan stolarna för att enklare kunna hålla avstånd. Hos oss finns möjlighet att vissa delar av mötet hålls utomhus exempelvis som promenadmöten eller vid fikapauserna?

Teknik för distansmöte

Naturligtvis finns också tekniken för att stödja alla typer av möten, exempelvis hybridmöten där man kan välja att delta på distans eller på plats.

Övernattning

Om mötet är med övernattning så kan ni uppge i er bokningsförfrågan att ni vill boka separata rum för alla deltagare som en extra trygghet.

Eget ansvar

Till sist, men absolut inte minst, glöm inte att påminna deltagarna om sitt eget ansvar att tvätta händerna, hålla avståndet och stanna hemma om de är sjuka.