Plaza – Hotell Västerås

Välkommen till Hotel Plaza, ett hotell i Västerås

Hotel Plaza är den mest centrala hotellet i Västerås. Med närhet till centralstatione och stadens puls,  men tillräckligt långt bort för att få en skön natts sömn.

Om du föredrar shopping finns många butiker tvärs över gatan, bara 48 steg bort. För musikälskare är det 257 steg till Västerås Konserthus längre ner på gatan. Är du hungrig hittar du stadens alla restauranger och inom 700 steg men de trevligaste är bara en hissresa bort – vår Lobbybar och SkyBar.

Hotel Plaza har 202 nyrenoverade (våren 2017) sovrum på tolv våningar. Det är ett modernt hotell med en välkomnande lobby, det är mer som ett vardagsrum än en hotellobby. Det är en mötesplats för affärsresenärer från hela världen, weekendgäster och Västeråsare.

Nedanför hotellet finns ett parkeringsgarage med hiss direkt till lobbyn.

På lobbyplan serveras vår härliga frukost varje morgon, en smakrik lunch på dagen, stor brunch på helgeftermiddagar, populär afterwork varje fredag efter jobbet och smakfull middag måndag – lördag.

Konferensmöjligheter erbjuds både på Plaza och på vår systeranläggning B26, www.b26.se.

På 22:a våningen hittar du vårt snygga och funktionella Sky Gym, garanterat med den bästa utsikten i staden.

Vårt senaste tillskott – Sky Spa, på våning 23 och 25 erbjuder en fantastisk utsikt, tre olika bastur, spabehandlingar, fotbad och en trendig, lugn relaxavdelning med svalkande förfriskningar.

Plazas Sky Bar på våning 24 serverar cocktails och matiga snacks tisdag – lördag.

Höghastighetsanslutet wifi på hela hotellet och självklart är hela hotellet rökfritt! Allt du kan tänka dig för en bra hotellvistelse, oavsett vilken anledning du har för att besöka Västerås.

Vägbeskrivning till vårt hotell i Västerås.

TÅG
Från Centralstationen är det bara 150 meter till Hotel Plaza. Bra förbindelser med bland annat tåg till och från Stockholm två gånger i timmen under rusningstrafik vilket gör det extra attraktivt. Restiden  mellan Stockholm och Västerås är under en timme.

FLYG
Västerås internationella flygplats ligger endast fem kilometer från Hotel Plaza.

FLYGBUSS
Från Hotel Plaza är det också 150 meter till flygbussterminalen. Det går flera turer dagligen till och från Arlanda. Restid till Arlanda är ungefär 1 timme och 20 minuter.

PARKERING
I samma byggnad som hotellet finns ett uppvärmt parkeringshus.

More than just a place to stay!

Paket & erbjudanden