Januarikonferensen – 30% rabatt

Boka januarikonferens –
få 30% rabatt!

Kombinera din konferens med övernattning i januari och få 30% rabatt med erbjudandet januarikonferensen.

Vi erbjuder moderna mötesrum med all utrustning som ni behöver för en inspirerande dag. Vill ni fortsätta mingla efteråt så är vår fantastiska SkyBar ett perfekt ställe att besöka med en magisk utsikt över city.

Somna sedan gott efter en fartfylld dag i våra sköna hotellsängar och vakna upp till en stor frukostbuffé. 

Hur ser ditt nästa möte ut?
– Välkommen att kontakta oss!

Erbjudandet gäller på genomförd konferens under januari månad på lokal och logi och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Rabatten gäller ej på mat och alkoholhaltiga drycker eller extern teknik.

Våra mötesrum

Hos oss kan du välja mellan olika mötesrum, evenemangslokal eller moderna studios för digitala produktioner, hybridmöten och konferenser. Vi tillhandahåller allt från teknik, support, mötesplattform, studios, eventdesign och moderering till projektledning och coaching. Allt från små gruppmöten till stora globala webbkonferenser.

Corner

Nyinredd studio anpassad för större och mindre digitala produktioner, webbinar, utbildningar, föreläsningar, hybridmöten och konferenser. 

Corner rymmer 2-60 personer och är utrustad med projektor, filmduk. TV/Videobar, studioljus, studiomöbler.

Glasrummet

Glasrummet är vårt lite mindre mötesrum för upp till 10 personer.

Styrelsesittning med bekväma stolar, projektor, blädderblock och i närheten av receptionen på Plaza.

1 rum / 10 pers / 15 kvm

Explore Hub

Lokalen är optimal för stora föreläsningar,  digitala produktioner, utbildningar, hybridmöten och konferenser.

Explore Hub rymmer 2-150 personer och är utrustad med projektorer, filmdukar, hörselslingor. Lokalen är enkel att anpassa efter dina behov.

Sky Bar / Sky Studio

Här bjuder vi alltid på utsikten! En perfekt lokal för livesändningar, större möten eller som mingelyta med Västerås bästa utsikt. Möbleringen är befintlig barmiljö som bidrar med att göra mötet både kreativt och spektakulärt.

Rum 205

Nyinredd studio för mindre produktioner, föreläsningar, kurser med 1-2 föreläsare. Studion är utrustad med TV/videobar, kamera, studioljus, studiomöbler, skrivbord.

The Hub

The Hub är möjligheternas lokal. En härlig och väldigt flexibel mötesplats med den mest moderna tekniken. Här finns bland annat röststyrda kameror och mikrofoner. Lokalen anpassas helt efter dina önskemål och syftet med ditt evenemang. Till hjälp finns skjutbara glaspartier, gardiner och skärmar och möbler med olika uttryck och sitthöjder. Här kan ni ha vilken typ av möten ni vill; sittande konferens, hybridmöte med både deltagare på plats och på distans, utställning eller middag.

Meet Hub

Möteshub med plats för 8 personer. Meet Hub har en skandinavisk design och är perfekt för er som vill jobba ostört.

TV-skärm, Whiteboard på stativ.

B26 Möten

På B26 finns 12 stycken mötesrum, allt från 2 till 14 personer! Utrustningen i rummen skiljer sig litegrann. I två av rummen som vi kallar samtalsrum (Kväve & Syre) är det ingen teknisk utrustning, men däremot de övriga 10 rummen har full teknisk utrustning med den bästa möjliga tekniken.