Evenemang

Här hittar du allt spännande som händer hos oss på Hotel Plaza.
Evenemangskalendern fylls på löpande så håll utkik.

27

April

Romprovning i SkyBar

Skybar | Lördag 27 April

Utforska klassiska romdrinkar med olika romstilar tillsammans med Romrobban i SkyBar. Detta är som en traditionell romprovning, men i cocktailform! Köp biljetter här.

3-4

Maj

Smakfullt Västerås

Hotel Plaza | Fredag-lördag 3-4 Maj

En fantastisk mat- och dryckesmässa med fantastiska vinproducenter, destillerier, mästerkockar, lokala musterier och andra utställare. Mer information & hotellpaket hittar du här.

14

Maj

Soloföreställning i SkyBar

Skybar | Tisdag 14 Maj

Ny solo föreställning i Skybar den 14 maj kl. 19.30. En höstnatt 1997 låg Erik Rosenberg på en bilväg och väntade på att bli överkörd. Ett rop på hjälp säger ni. En total oförmåga att fullfölja saker säger Erik själv. Mer info & biljetter hittar du här.

26

Maj

Mors dag brunch

Lobbybaren | Söndag 26 Maj

Skäm bort mamma med en lyxig brunch på söndag den 26 maj!
Här har vi allt från färskpressad juice till delikatesser som ostron, räkor, snittar och läckra bakverk. Det perfekta sättet att visa uppskattning för din mor. Bokning gör du här.

15

Juni

Bubbelprovning i SkyBar

Skybar | Lördag 15 Juni

Upptäck en värld av bubblor med Patric Andersson. Under denna exklusiva provning kommer du som deltagare att tas med på en smakresa där du utforskar en mångfald av smaker, dofter och texturer. Mer info och bokning hittar du här.

 

25

Okt

Disco Inferno

Hotel Plaza / Konserthuset | Fredag 25 oktober

Discofesten är tillbaka 25 okt 2024. Välkommen till en stjärnspäckad soul, funk och discokväll med glitter, glam & glamour. Mer info om konsertpaketet hittar du här.

Stanna kvar efter evenemanget!

Här behöver du inte tänka på refrängen …
Varför inte bo kvar efter evenemanget?