More than just a place to stay!

Om Hotel Plaza i Västerås

Hotel Plaza är den mest centrala platsen att bo på i Västerås. Nära centralstationen, bara 451 steg bort, men tillräckligt långt bort för att få en skön nattsömn. 

Om du föredrar shopping finns flera butiker tvärs över gatan, bara 48 steg bort. För musikälskare ligger Västerås Konserthus längre ner på gatan, bara 257 steg bort. Är du hungrig hittar du stadens alla restauranger och barer inom 700 steg men de trevligaste finns här – Lobbybaren@Plaza samt
Sky Bar@Plaza på våning 24.

Hotel Plaza har 202 fräscha sovrum på tolv våningar. Vi är ett modernt hotell med en välkomnande lobby, känslan är mer som ett vardagsrum än en hotellobby. Det är en mötesplats för hotellgäster såväl som Västeråsare.

På lobbyplan serveras vår härliga frukost varje morgon, en smakrik lunch på vardagar och stor brunch på helgeftermiddagar. Besök gärna vår populära AW efter jobbet på fredagar. Måndag till lördag kan du avnjuta en härlig middag i Lobbybaren@Plaza

Välkommen till Västerås och Hotel Plaza

Familjepaket

Ta med familjen och fira helgen hos oss på Hotel Plaza. Njut av en middag på hotellet och ta del av vad Västerås har att erbjuda. Vi bjuder alla barn på en liten VIP på rummet vid ankomst.

Deluxpaket

Välkommen till Hotel Plaza i Västerås och en romantisk kväll hos oss med 3-rätters middag. Vi tar emot er med frukt, choklad och mousserande vin på rummet. 

Besök bara vårt hotell om du är frisk. HÄR kan du läsa om vilka åtgärder som vi har tagit emot Covid-19.

Våra rum

Vi är ett fyrstjärnigt hotell med 202 rum. Bekväma sängar och snygg inredning.  Alla våra rum har 32-tums HD LCD TV med internationella kanaler, skrivbord, safety box och mörkläggningsgardiner.

Vi kan möten!

Hotel Plaza tillsammans med Aros Congress Center är en komplett mötesanläggning byggd för effektiva möten vare sig ni är 2 eller 1 000 personer. Nyttja vår kunskap och erfarenhet för att förverkliga dina idéer.

Lobbybaren@Plaza

Välkommen till vår a la cartemeny där vi vill att du som gäst hittar något för varje tillfälle. Från den lilla aptitretaren till det klassiska, internationella och moderna eller till det gröna och lokala.

Sky Bar gastrobar

Sky Bar hittar ni på 24:e våningen med en enastående utsikt över både Mälaren och Västerås. Njut av vyerna över stad och sjö samtidigt som du dricker goda cocktails kombinerade med snacks från vårt kök.

Från 19.00 har vi 18 års åldersgräns

Sky Spa

Sky Spa erbjuder en utsikt på 300 grader över Västerås City, 4 behandlingsrum, 3 våningar av gym, bastukoncept med 3 olika bastutyper, rymliga omklädningsrum och den inglasade bastun på våning 25 erbjuder en känsla utöver det vanliga. 

Sky Gym

Som gäst hos oss på Hotel Plaza har du tillgång till vårt Sky Gym, som ligger på vån 22. Kom ihåg träningsschemat även om du bor på hotell, behåll hälsan och passa på att svettas lite till en fantastisk utsikt. 

Rum

Sviter
e

Våningar

procent kärlek

Erbjudanden

Boka något av våra lyxiga paket

Få ut något extra av din hotellupplevelse med våra hotellpaket.
Boka en hotellvistelse med middag, en familjeaktivitet, shopping, spa eller träning.