Frukost

Vår frukost på Plaza ger dig en god start på dagen. Här hittar du inslag av ekologiska och närproducerade produkter.

Vårt kaffe är ekologiskt och fairtrademärkt och kan avnjutas som en slät kopp eller i mer lyxigare variant som cappuccino eller caffe latte.

Smaka gärna på våra hemlagade recept och de lokala produkterna som du hittar på ”Meet the locals”-brickan.

Vi månar om alla, därför har vi också ett stort utbud av gluten- och laktosfria produkter, prata med vår personal så hjälper vi dig.

Frukost:

Mån-Fre: 6.30-9.30
Lör-Sön: 7.00-10.30

  

Lunch på Plaza

Lunchen på Plaza har sina rötter i den svenska husmanskosten och erbjuder alltid dagens rätt, veckans fisk och veckans vegetariska.
Annika och teamet i köket sätter alltid sin egen prägel på maten som är väldigt uppskattad av våra besökare och återkommande lunchgäster! 

Börja din lunch med en varm och smakrik soppa med hembakat bröd och en varierande salladsbuffé. Självklart ingår kaffe och kaka på maten.
Välkommen på lunch Mån-Fre: 11.30-13.30

Boka bord   Lunchmeny

Brunch

 

Starta helgen med en lyxig brunch med dina nära och kära. I en modern och snygg lobbymiljö dukar vi upp vår brunchbuffé varje lördag och söndag.

Här kan du njuta av allt från färska räkor, krämig laktosfri äggröra, hemrullade köttbullar, nubberöra till våfflor och amerikanska pannkakor med lönnsirap. Vi erbjuder också färsk frukt och hembakat bröd.

På lördagar lyxar vi till det med ostron på buffén så länge lagret räcker.
Brunchen kostar 239 kr/person.

 

Lördag: 12.00-13.45 & 14.00-16.00
Söndag: 12.00-15.00

Boka bord

After Work

Eller AW som det också kallas i Sverige, är när arbetskollegor eller kompisar går direkt från jobbet till något ställe för att umgås. Den vanligaste aktiviteten vid AW är ”socialt umgänge på restaurang eller bar” citat Wikipedia

På Plaza kan du afterworka varje dag i Lobbybaren men på fredagar från kl. 16.00 har vi DJ & bjuder på lite extra härlig stämning

16.00 – 18.00 Lobbybaren

18.00 – 20.00 SkyBar


Middag

Välkommen till vår a la carte. Här hittar du något för varje tillfälle!

Från den lilla aptitretaren till det klassiska, internationella och moderna eller till det gröna och lokala. Vi tar influenser från det svenska, traditionella köket och gör egna tolkningar av klassiker men låter oss också inspireras av trender från hela världens kök. Det smakar riktigt bra och är en kulinarisk upplevelse.

Vi lägger stort engagemang på de vegetariska alternativen och mer klimatsmarta ingredienser. Det hoppas köksmästare Annika och hela hennes team att du uppskattar.

Mån-Tors 17.00 – 22.30

Fre 18.00 – 22.30

Lör 17.00 – 22.30

Boka bord   Meny

Större sällskap

Vi ordnar allt för ert företagsevent, från tidig morgon till sen kväll. Är ni ett större sällskap som vill träffas och äta och dricka gott? Vill ni bjuda in familj och vänner, eller ordna en storslagen företagsmiddag, då är Lobbybaren@Plaza rätt plats!

Hos oss är allt möjligt, låt oss bara veta så hjälper vi er mer än gärna! 

Maila oss på restaurant@plazavasteras.se

 


Lobbybaren

Zippa på en fluffig cappuccino medans du jobbar eller svalka kroppen med något kallt, du väljer, i Lobbybaren finns det mesta!

Vår populära lobbybar är en klassisk lobbybar i modernt snitt.
Njut av atmosfären, smakrika matupplevelser och trendiga drinkar. Lobbybaren är i ständig förändring för att följa dygnets olika faser och ge dig rätt innehåll vid rätt tid.

Välkommen till Lobbybaren!


Skygym

Håll igång träningsschemat även om du bor på hotell, passa på att svettas lite med oslagbar utsikt. I Skygym finns modern utrustning från Life Fitness som ger dig en varierande träning. Allt i från crosstrainer, cyklar, Bulgarian bags till TRX band, stakmaskin och pilatesbollar. Sist men inte minst, strecha ut kroppen med blicken utöver Mälaren, hur låter det? Kom och träna alla dagar mellan kl. 06.00-22.00

Skyspa

Kliv över tröskeln in på Skyspa och lämna vardagen bakom dig.

Sjunk ner i en skön dagbädd i en mysig frottémorgonrock och njut av en slående utsikt över Mälaren och Västerås stad. Avnjut en avslappnande behandling och koppla av ordentligt i vår varma ångbastu.

Boka här

Skybar

Välkommen till Skybar, Sveriges högst belägna gastrobar på 81 meters höjd!

Här kan ni njuta av välkomponerade drinkar som görs från grunden. På Skybar erbjuder vi er ett varierat utbud av snacks & smørrebrød.
Vi jobbar såklart med ekologiska och närproducerade råvaror.

Kom och besök oss:

Tis-Tor: 17.00-sent
Fre: 18.00-01.00
Lör: 16.00-01.00