fbpx

Frukost

Vår frukost på Plaza ger dig en god start på dagen. Här hittar du inslag av ekologiska och närproducerade produkter.

Vårt kaffe är ekologiskt och fairtrademärkt och kan avnjutas som en slät kopp eller i mer lyxigare variant som cappuccino eller caffe latte.

Smaka gärna på våra hemlagade recept och de lokala produkterna som du hittar på ”Meet the locals”-brickan.

Vi månar om alla, därför har vi också ett stort utbud av gluten- och laktosfria produkter, prata med vår personal så hjälper vi dig.

Frukost:

Mån-Fre: 6.30-9.30
Lör-Sön: 7.00-10.30


Lunch på Plaza

Pga rådande omständigheter har vi lunchen stängd.

 

Boka bord

Bubbly Tea i Lobbybaren

Unna dig en mysig eftermiddag hos oss tillsammans med vänner eller kollegor. Dela bubbelbaserande drinkar i teakannor och kompletterande salta och söta snacks.

Ost,- charktallrikar och andra delbara rätter finnas, för dem som önskar än mer vardagslyx.

99 kr per person, 80 kr för extra shot i tekopp.

Köp till ost-, chark och andra delbara rätter för än mer vardagslyx!

Måndag – torsdag: från 15.00

Bokning sker via telefon på: 021-10 10 11


After Work

Stängt tillsvidare.


Middag

Välkommen till vår a la carte. Här hittar du något för varje tillfälle!

Från den lilla aptitretaren till det klassiska, internationella och moderna eller till det gröna och lokala. Vi tar influenser från det svenska, traditionella köket och gör egna tolkningar av klassiker men låter oss också inspireras av trender från hela världens kök. Det smakar riktigt bra och är en kulinarisk upplevelse.

Vi lägger stort engagemang på de vegetariska alternativen och mer klimatsmarta ingredienser. Det hoppas köksmästare Annika och hela hennes team att du uppskattar.

Boka bord   Meny

Brunch

Brunchen är stängd tillsvidare.

Boka julbord

Lobbybaren

Zippa på en fluffig cappuccino medans du jobbar eller svalka kroppen med något kallt, du väljer, i Lobbybaren finns det mesta!

Vår populära lobbybar är en klassisk lobbybar i modernt snitt.
Njut av atmosfären, smakrika matupplevelser och trendiga drinkar. Lobbybaren är i ständig förändring för att följa dygnets olika faser och ge dig rätt innehåll vid rätt tid.

Välkommen till Lobbybaren!

 


Skygym

Håll igång träningsschemat även om du bor på hotell, passa på att svettas lite med oslagbar utsikt. I Skygym finns modern utrustning från Life Fitness som ger dig en varierande träning. Allt i från crosstrainer, cyklar, Bulgarian bags till TRX band, stakmaskin och pilatesbollar. Sist men inte minst, strecha ut kroppen med blicken utöver Mälaren, hur låter det? Kom och träna alla dagar mellan kl. 06.00-22.00

Skyspa

Kliv över tröskeln in på Skyspa och lämna vardagen bakom dig.

Sjunk ner i en skön dagbädd i en mysig frottémorgonrock och njut av en slående utsikt över Mälaren och Västerås stad. Avnjut en avslappnande behandling och koppla av ordentligt i vår varma ångbastu.

Boka här

Skybar

Välkommen till Skybar, en av Sveriges högst belägna barer

På våning 24 och 81m upp är SkyBar@Plaza,
Västmanlands högst belägna bar.
Här kan ni njuta av välkomponerade cocktails som görs från grunden.

Vi jobbar så mycket vi kan med ekologiska och
närproducerade produkter.

Öppettider:

Fredag 15.00 – 20.00

Lördag 13.00 – 20.00

 

 


Take-Away

Beställ online för take away från Lobbybaren.

Vi krögare befinner oss i kris och många av oss tvingas stänga igen. Hjälp oss att finnas kvar, så att vi kan fortsätta leverera mat till dig!

Beställ här!

Viktig information angående Corona

Kära gäster, besökare, kunder och följare

För oss är mötet med människor vår passion. Dygnet runt, året runt jobbar vi för att skapa de bästa förutsättningar för er att träffas, det kommer vi fortsätta med. Under rådande förutsättningar är det självklart att många möten och resor ställs in eller flyttas och vi är noga med att följa händelseförloppet och de rekommendationer som ges av myndigheterna.

I tuffa tider kommer vi fortsätta behöva mötas, umgås och inte minst ladda batterierna. Med stor respekt för situationen kommer vi oförtrutet fortsätta med vår uppgift dvs skapa de bästa förutsättningarna för människor att mötas.

När ni kommer till oss kan ni känna er säkra på att vi gör allt som myndigheterna rekommenderar och ofta lite mer. Vi är vana att jobba strukturerat och mycket noggrant med hygien och städning. De rutinerna stärks ytterligare och följs upp dagligen för din, våra medarbetares och våra medmänniskors skull.

Vänligen

Tobias Hultberg, VD, ACC-Gruppen

Aros Congress Center, Hotel Plaza Västerås, Hotel Espanade Västerås, B26-Coworking